Dolgozz otthonról! Taníts, korrepetálj online!


Egyre népszerűbb hazánkban az online oktatás és korrepetálás. A technológiai újítások és az internet széleskörű használata révén csaknem mindenki számára elérhető. Ki sem kell mozdulnod otthonról, ami ebben a koronavírusos időszakban különösen fontos szempont. Megmarad számodra az utazásra fordított idő, emellett nem fáradsz el, így több tanítványt tudsz beütemezni. Kényelmesen, akár a kanapédon ülve taníthatsz, bármikor kiszaladhatsz az órák között a konyhába bekapni egy szendvicset, vagy meginni egy kávét. Emellett még számtalan előnye van. Legyen elég most ennyi!

Hogyan vágjál neki?

Először is készítened kell egy profilt!

 1. Kell egy jó fotó
 2. Milyen tantárgyat/tantárgyakat tanítasz?
 3. Határozd meg pontosan, hogy milyen szinten lévőket, illetve hány éveseket tanítanál!
 4. Szakmai tapasztalatok
 5. Végzettség
 6. Módszerek
 7. Árak
 8. Elérhetőség

Fel kell mérni, hogy adottak-e a technikai lehetőségeid!

 1. Kell egy számítógép vagy egy laptop
 2. Headset (fejhallgató, mikrofon)
 3. Ki kell választani, hogy milyen programot fogsz használni! A legelterjedtebb a Skype. Ha még nem ismered, akkor töltsd le, és mindenképpen próbáld ki, hogy miként működik, mielőtt tanítani kezdenél!

Szerezned kell tanítványokat!

Segítünk Neked! Küldd el profilodat az oltalmazfelugyel@gmail.com email címre, és azt feltöltjük weboldalunkra az „Álláslehetőség” menü pont alá. A hirdetések megjelenítése teljesen ingyenes, csak arra kérünk, hogy ajánld másoknak is weboldalunkat!